Interesse?

Meld je meteen aan via het vrijwilligersformulier! De verschillende taakjes vind je op aparte pagina’s van het formulier, dus je kan taken die je niet zoekt overslaan.

Vortex Adventures kan bestaan vanwege de vrijwilligers die zich elke keer weer inzetten om een evenement mogelijk te maken. Wij onderscheiden de volgende categorieën:

  • Tijdens een evenement
  • Tussen de evenementen door.

Op een evenement

Jij bent de back-bone van het evenement! Jij bepaalt de kwaliteit, de ervaring en het gevoel van veiligheid op een evenement. 

  • Er wordt hier alleen inzet verwacht op (en rondom) het evenement.
  • Afhankelijk van de functie wordt je hiermee donderdag (opbouw) / vrijdag (overige) overdag op het terrein verwacht.
  • Infobalie en toilethelden doen ook diensten tijdens het spelletje; de andere taken gebeuren buiten de speeltijd.
  • Wat hebben we nodig: in/uitladen, opbouw/afbouw, nachtwacht, toilethelden, parkeerwacht en de infobalie.

Tussen de evenementen door

Uiteraard zijn er ook activiteiten die we buiten het evenement om uitvoeren.  Zo zijn spelleiders druk bezig om spel te creëren, maar daarnaast zijn er nog zat praktische klussen die moeten worden opgepakt om materiaal op orde te houden (opslag gerelateerd), of VA te laten bestaan. Dan kun je denken aan het uithangen van tenten wanneer het een regenachtige evenement is geweest, of het organiseren van promo-activiteiten.

  • Afhankelijk van de commissie kan de inzet variëren
  • Wist je dat de opslag in Papenkop staat?
  • Het kan met een groep vrienden vet gezellig zijn om je voor een taak in te zetten!

Voordelen van helpen!

Helpen kan op meerder manieren en levert leuke kortingen op!  Bekijk de volgende lijst met commissies hoe jij jouw steentje kunt bijdragen. Wij snappen dat vrijwilligers tijd, energie en mogelijk een beetje spel kost, daarom belonen we je inzet graag. Iedereen die op het evenement een officiële vrijwilligerstaak uitvoert, krijgt het vrijwilligers-shirt van dat jaar. Elk jaar wordt er een nieuw ontwerp uitgebracht. Daarnaast krijg je voor bepaalde vrijwilligerstaken 15 euro korting, voor andere 30 euro, en als je opbouw én afbouw doet, is je ticket zelfs helemaal gratis. 

Doe jij ook mee? Je aansluiten bij de tientallen vrijwilligers die ons elk jaar helpen kan door het vrijwilligersformulier in te vullen.

Zou je op een andere wijze willen helpen of heb je vragen?  Neem dan contact op met de HRM via: vortex.hrm@gmail.com. Dan wordt er even bekeken wat nodig is en of de korting van toepassing is.