Inschrijving Summoning (19 augustus t/m 22 augustus), inschrijven bedoeld voor spelers/NPC’s/SL & vrijwilligers.

Als je al een jaarpakket hebt (of om een andere reden al ingeschreven bent), dan hoef je onderstaand formulier niet opnieuw te gebruiken. Dit is in dat geval alleen nodig als je nog iets bij wilt bestellen zoals tafels/bankjes/stroom/etc.

Gegevens deelnemer

Gegevens noodcontact

Gegevens lidmaatschap

Als jaarlid heb je stemrecht op de alv’s. Meer informatie hierover vindt je op de  data en kosten pagina.

Ik begrijp dat Vortex Adventures mijn naam, PLIN, en mailadres moet opslaan om me op te hoogte te brengen van Algemene Ledenvergaderingen en ik ga hiermee akkoord.


Gegevens deelname


Wil je je opgegeven als vrijwilliger, ga dan eerst naar het vrijwilligersformulier.


Bij IC wel als lid of op uitnodiging van de desbetreffende groepering. Controleer ook op de IC-tentenbeleid pagina of de tent voldoet aan de minimale randvoorwaarden.


Stuur een e-mail naar onze Infobalie of wacht tot zij per e-mail contact op nemen.Door mij in te schrijven, verklaar ik mij akkoord met de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement. Verder begrijp ik en accepteer ik dat de gegevens die ik hier invul, nodig zijn voor het inschrijven voor, en het deelnemen aan, het evenement.

Ik geef Vortex Adventures toestemming om mijn mailadres en naam een jaar te bewaren om mij te benaderen voor extra activiteiten tussen de evenementen door (specials, workshops, etcetera).

Totaal: € -