Vrijwilligers

Vortex Adventures kan bestaan vanwege de vrijwilligers die zich elke keer weer inzetten om een evenement mogelijk te maken. Vrijwilligers die op en rond een evenement bepaalde taken doen, krijgen korting op hun kaartje! En net als alle coördinatoren krijgen ze ook het vrijwilligers-shirt van dat jaar. 

Op een evenement

Jij bent de back-bone van het evenement! Jij verzekert de kwaliteit, de ervaring en het gevoel van veiligheid op een evenement. De vrijwilligersrollen zijn: in/uitladen, opbouw/afbouw, nachtwacht, toilethelden, parkeerwacht en de infobalie.

  • Er wordt hier alleen inzet verwacht op (en rondom) het evenement.
  • Voor op- en afbouw moet je extra dagen op het terrein zijn; voor in- en uitladen moet je extra dagen op de opslag in Papenkop zijn.
  • Infobalie en toilethelden doen ook diensten tijdens het spelletje; de andere taken gebeuren buiten de speeltijd.

Meehelpen en korting pakken op je kaartje?

Schrijf je nu in als vrijwilliger door het vrijwilligersformulier in te vullen!
Let op: Je korting wordt niet automatisch verrekend. Je moet zelf bij aanschaf van je kaartje invullen dat je recht hebt op korting. Als je al een ticket gekocht had voordat je je inschreef als vrijwilliger, kan je mailen naar vapenning@gmail.com om je korting alsnog te verrekenen.

Een niveau 1 vrijwilligerstaak levert 15 euro korting op; niveau 2 betekent 30 euro korting. Méér dan 30 euro korting kan je alleen krijgen door op- én afbouw te doen, en je kaartje kan nooit goedkoper zijn dan 0 euro.

In- of uitladen: per dag 1 niveau
Opbouw: per dag 1 niveau
Afbouw: per dag 1 niveau
Op- en afbouw: gratis evenement
Nachtwacht: per dienst 1 niveau
Toilethelden: per 3 diensten 2 niveaus
Parkeerwacht op zondag: per dienst 1 niveau
Parkeerwacht op alle andere dagen: per 2 diensten 1 niveau
Infobalie: per 2 diensten 1 niveau.

Doe je vrijwilligerstaken voor tijd in, of na tijd uit? Dan krijg je op het dagdeel dat je voor ons werkt, ook catering. Mail vortex.hrm@gmail.com bij vragen.


Tussen de evenementen door

Ook buiten de evenementen om steken vrijwilligers elk jaar honderden uren in het mooi en gaaf maken van Vortex-evenementen.
Zo zijn spelleiders druk bezig om spel te creëren. Verder hebben we een Kas-Controle-Commissie die de boekhouding controleert en een IT-commissie. Daarnaast is er een groep deelnemers beschikbaar voor verzoekjes om NPC-kostuums en props te maken of repareren. En sommige vrijwilligers (bijvoorbeeld opslag en infobalie) werken zowel op/rond de evenementen als daar tussenin.

De inzet en tijd verschilt dus sterk per vrijwilligerstaak en per vrijwilliger. Wel zijn al deze vrijwilligers welkom op actieve-leden-uitjes. Alle coördinatoren krijgen elk jaar het vrijwilligers-shirt!

Omdat zo veel mensen zo veel voor ons doen, kunnen we geen ticketkorting geven aan iedereen die zich tussen de evenementen inzet voor Vortex Adventures. Natuurlijk zijn we al onze vrijwilligers wel eeuwig dankbaar. Jullie weten het allang maar: Zonder jullie ging het hele feest niet door. Dankjewel!

Meedoen?

De verenigingstaken, zoals KasControleCommissie, worden uitgevoerd door jaarleden. Deze taken worden op de ALV’s verdeeld.
Als je wilt bijspringen met je knutsel- en reparatieskills kan je bij deze Discord-server aansluiten.
Heb je andere vaardigheden of goede ideeën en wil je je hulp aanbieden? Stuur een mailtje naar vortex.hrm@gmail.com.