Contact

Hier vind je contactgegevens voor als je het bestuur wil mailen; het noodnummer om tijdens evenementen deelnemers te bereiken; sociale-media-gegevens; informatie over klachten indienen, en onze KvK-informatie.

Wie wil ik eigenlijk bereiken?

Als je nooit eerder met Vortex Adventures te maken hebt gehad, weet je misschien helemaal niet bij wie je terecht kan met je vraag. Dan kan je altijd mailen naar vasecretaris@gmail.com. De secretaris zorgt dan dat jouw vraag bij de juiste persoon terechtkomt.

Als je het een beetje weet, mag je ook gewoon iets gokken. We willen je allemaal helpen met je vraag. En krijg je na een week of twee geen antwoord? Stuur alsjeblieft een reminder; iedereen is vrijwilliger en er komt nog wel eens iets tussen.


Bestuur

Voorzitter: voorzitterva@gmail.com
Secretaris: vasecretaris@gmail.com            
Penningmeester: vapenning@gmail.com               
Facilitair-Logistiek Manager (FLM): vortexflm@gmail.com
Human Resource Manager (HRM)vortex.hrm@gmail.com
Event Control (spel-gerelateerde zaken): vortexspelleider@gmail.com


Noodgegevens voor op het evenement

Moet je nu iemand bereiken die op ons evenement is? Bel dan naar 06 42676280. Een telefoon met dit noodnummer is van het begin van het spel t/m het einde van het spel bij één van de bestuursleden. Voor noodgevallen gaan wij op zoek naar de deelnemer die jij probeert te bereiken.

Wil je zelf langskomen? Het adres is: Scoutingterrein Sint Walrick, 6611 KG Overasselt.


Spelleiders

Alle spelleiders zijn te vinden op onze Discord-server. Een lijst van de actieve SLs vind je onderaan deze pagina. Als je geen idee hebt welke SL je nodig hebt, kan je mailen naar vortexspelleider@gmail.com.


Commissies

Bootcamp

Voor aanvang van elk evenement organiseren we een LARP bootcamp voor nieuwe spelers. Voor meer informatie en vragen kan je mailen met Team Bootcamp op vabootcamp@gmail.com.

Infobalie

Vragen over de karakteradministratie kan je mailen naar vainfobalie@gmail.com. Houd er wel rekening mee dat de infobalie vaker de mail checkt rondom evenementen; diep in de winterstop kan het wat langer duren.

Regelcommissie

Heb je vragen of opmerkingen over het regelsysteem, dan kun je contact opnemen met de regelcommissie via varegelcommissie@gmail.com.


Social Media

  • Onze Discordserver is ons primaire kanaal op sociale media, en een groot deel van de Vortex-community is hier dagelijks actief. Rond evenementen is dit ook waar we deelnemers op de hoogte houden van updates.
  • Vind ons op facebook en ‘like’ ons om op de hoogte te blijven van het laatste verenigingsnieuws.
  • Onze evenementen staan op de LRPagenda!

Klachten?

Als je een klacht hebt over VA kan je deze sturen naar vasecretaris@gmail.com. Hierbij hebben wij in ieder geval de volgende informatie nodig, zodat we het probleem goed kunnen plaatsen:

  •         Voor + Achternaam 
  •         Mailadres
  •         Noem dat je een klacht wilt indienen, tegen wie of wat, en waarom.

 De klachtenprocedure is bedoeld voor klachten over de organisatie, niet over conflict tussen deelnemers. 


Overige informatie

KvK-nummer: 30191835

BankrekeningnummerNL10 RABO 0112 0190 64 t.n.v. Vortex Adventures te Utrecht

Internationaal betalingsverkeer SWIFT-adres: RABONL2U