Data & Kosten

VA organiseert drie evenementen per jaar. Wil jij je inschrijven? Ga dan direct door naar de pagina Inschrijven

Data

Data evenementen 2024

  • 10 t/m 12 mei: Moots I
  • 15 t/m 18 Augustus: Summoning
  • 18 t/m 20 oktober: Moots II

Data evenementen 2025

  • 9 t/m 11 mei: Moots I
  • 14 t/m 17 Augustus: Summoning
  • 17 t/m 19 oktober: Moots II

 

Ticketprijzen & kortingen

Dit is de prijs voor je kaartje: De basisprijs, min alle kortingen waar je recht op hebt. Je ticket kan nooit goedkoper worden dan 0 euro. De basisprijs hangt af van het evenement waar je naartoe gaat en hoe ver van tevoren je je inschrijft. Kortingen kan je ‘stapelen’: Je kaartje wordt goedkoper als je vrijwilligerstaken uitvoert, als je als NPC komt in plaats van als speler, én als je aanspraak maakt op een kleine-beurs-ticket (of pay-it-forward). Dat kan allemaal tegelijk.

Koop je een jaarpakket en weet je al dat je je in gaat zetten als vrijwilliger? Dan kan je dat gewoon aangeven op het formulier en krijg je je korting. Verandert er gedurende het jaar iets? Dan stellen we de korting opnieuw voor je bij.

Naast je kaartje koop je ook altijd een lidmaatschap. Dat leggen we hieronder uit.

Meteen je kaartje kopen? Dat kan op de pagina Inschrijven

Basisprijzen 2024

Jaarpakket € 205.00 Te bestellen tot en met 12 april.
Moots 1
Voorinschrijving 1 € 67.50 Te bestellen tot en met 12 april.
Voorinschrijving 2 € 77.50 Te bestellen tot en met 7 mei.
Poortinschrijving € 82.50
Summoning
Voorinschrijving 1 € 87.50 Te bestellen tot en met 18 juli.
Voorinschrijving 2 € 97.50 Te bestellen tot en met 12 augustus.
Poortinschrijving € 102.50
Moots 2
Voorinschrijving 1 € 67.50 Te bestellen tot en met 20 september.
Voorinschrijving 2 € 77.50 Te bestellen tot en met 15 oktober.
Poortinschrijving € 82.50

Kortingen 2024

Moots Summoning Opmerkingen
Bestuur € 67.50 € 87.50
Spelleider € 67.50 € 87.50
Figurant € 32.50 € 45.00
‘Pay-it-forward’ € 32.50 € 45.00 Beperkt verkrijgbaar.
Vrijwilliger € 15.00 tot € 30.00 € 15.00 tot € 30.00
Volledige op- en afbouw gratis gratis Schrijf je alsnog graag in tijdens de voorinschrijving.
Overige tot € 30 tot € 30

 


Pay-it-forward

Het pay-it-forward-systeem is nieuw bij VA. Het is een extra korting, bedoeld voor mensen die graag willen komen maar (op dit moment) geen volledig ticket kunnen missen. Het is aan jezelf om te bepalen of je deze korting nodig hebt; wij controleren dat nooit.

We noemen het niet voor niets pay-it-forward; als je juist wat meer kan missen, dan kan je ook een bijdrage doen aan dit systeem. Daarmee kunnen we volgend evenement dan meer van deze kortingen vergeven. Dit systeem is nog in een test-fase, daarom is er een beperkt aantal kortingen beschikbaar: Eerst komt, eerst maalt.


Verenigingslidmaatschap

Alle bovengenoemde kosten zijn exclusief lidmaatschap van de vereniging Vortex Adventures. Lidmaatschap is verplicht om mee te doen aan een evenement. Je kunt kiezen tussen twee opties:

Evenementlid

Je wordt alleen lid van de vereniging gedurende een evenement. Dit is een ‘evenementlidmaatschap’ en kost 5 euro per evenement, bovenop de ticketprijs per evenement. Je zult niet worden uitgenodigd voor ledenvergaderingen en mag daar ook niet stemmen. Je kan wel altijd je evenementlidmaatschap omzetten in een jaarlidmaatschap, door te zorgen dat je 15 euro contributie hebt betaald voor een kalenderjaar, en door een mailtje te sturen naar vasecretaris@gmail.com. 

Dit is de beste optie als je er niet alle evenementen bij kan zijn in een jaar en/of als je niet naar de ledenvergaderingen wil gaan.

Verenigingslid

Je wordt lid van de vereniging, waarvoor je 15 euro per jaar contributie betaalt. Je mag dan stemmen op algemene ledenvergaderingen en je hebt lidmaatschap voor alle evenementen. Je kan jaarlid worden bij het kopen van een evenement-ticket, of neem even contact op met vasecretaris@gmail.com of vapenning@gmail.com. Je wordt lid van de vereniging voor één jaar. De contributie komt bovenop de prijzen voor evenementen en jaarpakketten.

Dit is de beste optie als je al weet dat je er alle evenementen bij bent en/of als je naar de ledenvergaderingen wil gaan.