Beleid binnen VA

Algemene Voorwaarden

Voor het kopen van onze producten en het meedoen aan onze evenementen gelden Algemene Voorwaarden (pdf). Wanneer je een ticket koopt vink je aan dat je hiermee akkoord bent; wij vertrouwen er dan ook op dat je de voorwaarden kent en begrijpt.

Huishoudelijk Reglement

Voor het meedoen aan verenigingsactiviteiten gelden huisregels: Huishoudelijk Reglement (pdf). We vertrouwen erop dat je die kent en begrijpt.

Privacy

Vortex Adventures heeft de toepassing van AVG-wetgeving ingebouwd in het systeem van gegevensverwerking. Meer informatie vind je in het privacybeleid (pdf). Wanneer je een kaartje koopt voor een evenement, hebben wij je gegevens nodig en vragen we je in te stemmen met het privacybeleid. We vertrouwen er vanaf dan op dat je dat kent en begrijpt. Wil je dat we jouw gegevens verwijderen? Mail naar vasecretaris@gmail.com, dan is het zo geregeld.

Fotografen

Denk je erover na om foto’s te maken op het evenement? In het bestand voor Fotografen (pdf) vind je de afspraken waar we mee werken. Als je geïnteresseerd bent, kan je een mail sturen naar vasecretaris@gmail.com, of vavoorzitter@gmail.com om de opties te verkennen. Een link naar je portfolio is dan natuurlijk welkom.

Kinderbeleid

Vortex faciliteert spel voor deelnemers van 16+. Alle jongere bezoekers zijn ook welkom, mits onder begeleiding van een volwassene. Op de Summoning is er een ‘familiekamp’, zodat larpers met jonge kinderen een plekje in de buurt van het hoofdveld hebben om in de schaduw te zitten en te genieten van de sfeer. Kom je met kinderen, of ben je zelf nog geen 18? Lees dan het volledige Minderjarigenbeleid (pdf) door; zo weet je precies waar je aan toe bent. Sommige leeftijdgroepen hebben toestemming van een ouder of voogd nodig om mee te doen. Dat kan via dit formulier. We vernietigen deze formulieren meteen na het evenement.

Handelaren

We verwelkomen handelaren die passen bij onze sfeer, die producten verkopen die aansluiten bij ons product, en die waar van goede kwaliteit verkopen. Ben jij zo’n handelaar en overweeg je ook bij ons te komen verkopen? Lees eens het Handelarenbeleid (pdf), en mail naar vapenning@gmail.com of vasecretaris@gmail.com om je aan te melden of voor meer informatie. Er is een apart inschrijfformulier voor handelaren, en inschrijvingen daarvan nemen we alleen in ontvangst als we het vooraf eens zijn over je komst.

Statuten

Als KvK-ingeschreven vereniging hebben wij notarieel vastgestelde statuten (pdf). Als je meer wilt weten over hoe de vereniging is ingericht, kan je daar terecht.