Inschrijving Stroom Moots 2

Het bestellen van stroom gaat deze keer anders dan je van ons gewend ben. We hebben gemerkt dat het afgelopen jaar de vraag naar stroom groter geworden is. Tegelijk zijn er maar een beperkt aantal aansluitingen beschikbaar op het terrein. We maken daarom vanaf nu onderscheid in verschillende soorten stroomaanvragen:

  • Stroom aangevraagd vanwege medische noodzaak
  • Stroom aangevraagd voor algemeen, gecoördineerd gebruik op een veld
  • Overige stroomaanvragen

Medische noodzaak

Het kan zijn dat je stroom nodig hebt vanwege een medische noodzaak, in dat geval bieden we je voorrang bij het inschrijven voor stroom. Als organisatie hoeven wij niet te weten waarom je dit nodig hebt, we vertrouwen erop dat je zelf in staat bent om in te schatten wat het verschil tussen noodzaak en gemak is. We vragen je om, als je niet alle capaciteit gebruikt, de overgebleven capaciteit te gebruiken voor iets waar onze andere deelnemers vrolijk van worden, bijvoorbeeld door het met buren te delen.

Vind je het moeilijk om in te schatten of je behoefte een noodzaak is, stel jezelf dan de volgende twee vragen:

  • Als ik geen stroom kan krijgen, zou een verstandig persoon dan thuis blijven?
  • Als ik geen stroom kan krijgen, heb ik dan een redelijk alternatief om toch naar het evenement te kunnen komen?

Is het eerste antwoord “ja”, en het tweede “nee”, dan is je behoefte een noodzaak.

Gezamenlijke aansluiting op een veld

Na stroom vanwege medische noodzaak geven we prioriteit aan stroom op ieder veld. Dit zodat er op ieder veld bijvoorbeeld wat verlichting mogelijk is. Zeker tijdens Moots 2 vinden we dit belangrijk, omdat het dan al vroeg donker is.

We willen onze deelnemers daarom vragen om zich per veld te organiseren qua stroombehoefte gericht op wat jullie gezamenlijk belangrijk vinden. Is jouw veld op die manier georganiseerd? Dan kan één persoon zich via dit formulier inschrijven voor dat veld. Ontstaat er discussie over wie dit organiseert of hoe? Wend je dan tot je groepsspelleider.

Loting voor de overgebleven stroom

We kunnen niet voorspellen hoeveel stroompunten er beschikbaar zijn als bovenstaande opties vergeven zijn. Tijdens de Summoning hebben we gemerkt dat het vergeven op basis van eerst-komt-eerst-maalt niet eerlijk is. Dit omdat het moment van openzetten van het formulier veel invloed heeft op wie in kan schrijven. Op dit moment zijn we van plan de overgebleven aansluitingen te verloten. We realiseren ons dat ook een verloting niet optimaal is, want het liefst zouden we zien dat we alle stroompunten zoveel mogelijk inzetten voor het plezier van al onze deelnemers.

Zijn er één week voor het evenement nog stroompunten over? Dan verloten we die onder de deelnemers die zich hiervoor opgegeven hebben. Wil je je opgeven? Klik dan hier.

Let op: het is niet mogelijk om stroom waarvoor je ingeloot bent, door te verkopen aan een ander. Loot je in, maar wil je de stroom toch niet zelf afnemen, dan pakken wij de volgende persoon van de reservelijst.

Aanvraagformulier voor stroom

Dit formulier is bedoeld voor deelnemers die stroom af willen nemen tijdens het evenement.

Gegevens deelnemer

Gegevens stroom

Per aansluiting kan maximaal 3 ampère aangesloten worden.

Klik hier voor een kaart van het terrein.

Totaal: € -