Tiartal

 

“Gegroet Reizigers,

Welkom! Natuurlijk heb je van ons gehoord. Ondanks onze bescheiden oorsprong hebben wij door hard werk grote hoogten bereikt. Ook jij kan bij Tiartal door hard te werken en je vaardigheden goed te gebruiken dit niveau bereiken. Eens kijken of wij gelijkgestemden kunnen vinden binnen de groep die zich ooit de Vortexianen noemden.

Het maakt niet uit wat je kunt. Of je nu goed bent in het maken van spullen, goed kunt praten, magische dingen kunt schrijven of beter inzetbaar bent voor de verdediging van de Coetus. Het gaat erom dat JIJ wilt blijven groeien en dat jij daarmee Tiartal laat groeien. Daag ons uit met wat jij kunt betekenen en laat zien dat jij waardig bent. Natuurlijk wordt de juiste houding en het juiste resultaat beloond, in plaats van je stamboom of afkomst.

Ik weet dat ik je niks nieuws vertel, maar hiermee hebben wij aan jou ons prachtige genootschap geïllustreerd.”


Informatie

Soort spel

Een plek waar men op basis van inzet en kunde beloond wordt. Ondanks dat de focus ligt op handel, is het niet noodzakelijk hier direct iets mee te doen. Er zijn immers meerdere facetten die nodig zijn om een “bedrijf” goed te laten draaien.

Identiteit

Meritocratie, voorouderverering, handel, leergierigheid, Interne concurrentie om de top te bereiken als wij kijken naar puur inzet is ons niet vreemd, maar naar de buitenwereld zijn wij één! 


Wat vindt Tiartal van de andere groeperingen?

  • De Ziggurat: Het is walgelijk om te zien dat deze wijze van leven in stand wordt gehouden. Om het maar niet te hebben over “het recht” om over ons te heersen!  Wat moet je kunnen?  Kinderen baren?  Zucht! Hun incompetentie levert ons echter flink wat opdrachten en daarmee inkomsten of favors op, dus laten wij maar netjes in de pas lopen, voor nu…”
  • De Syndicaten: “Een prachtige vijver met potentie. Mensen die niks meer hebben en niet verder kunnen zakken. Dit maakt hen een kans, als het ware een diamant welke nog geslepen moet worden. Echter wanneer de diamant niet van afdoende kwaliteit blijkt te zijn, wordt het een dreiging. Het wordt tijd dat wij een keuze te maken en daarnaar gaan handelen.”
  • Jkalen Kulo: “Ondanks dat zij overduidelijk niet fungeren op hetzelfde niveau als de rest, dwingen zij respect af door de grote hoeveelheid beschikbare kennis over de voorvaderen en soortgelijke. Het doet ons echter wel pijn dat ze, ondanks onze ondersteuning aan de andere kant van de lijn lijken te staan. Want zeg nou zelf? Als je een prachtige bron aan materialen vindt, mag een beetje natuur of geschiedenis daar toch wel voor wijken?”
  • De Tempel van de Eclipse: “De val van de Negen schijnt een tragedie te zijn voor ons allemaal. Gelukkig hebben wij onze voorouders en worden wij niet direct getroffen. Toch? Hoe dan ook, wij ondersteunen u graag op alle mogelijke vlakken voor de juiste prijs!”

Contact

Spelleiders: Manda, Wien en Lotte
Email: vatiartal@gmail.com
Tiartal Facebook
Tiartal Discord