Interesse?

Lijkt het je het wat om het SL-team te komen versterken of ben je op zoek naar meer informatie?  Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar:  vortexspelleider@gmail.com.  

Toegang tot de volgende kortingen!

  • (bijna) GRATIS evenement! Je betaalt alleen de verenigingskosten van €5,- per evenement.
  • Tof vrijwilligers T-shirt!
  • Tosti’s, fris en andere lekkernijen in de monstertent!

Wordt er iets van mij verwacht in deze rol?

Het antwoord is JA! In de rol van de spelleider ben je tussen de evenementen bezig met voorbereidingen voor het eerstvolgende evenement. Je doet dit uiteraard niet alleen, maar als team (vet gezellig, jongûh!). Het is aan jou om met de EC/HSL af te stemmen hoeveel tijd jij beschikbaar hebt, wat men van jou kan verwachten en vice versa. Binnen het team hebben wij een tweetal focuspunten. Denk hier aan het overkoepelend plot (Algemene SL) en juist het kleinere, persoonlijke plot (Groepering SL). Daarnaast zijn er nog tal van specialisaties, zoals diverse metafysische vraagstukken of juist de grote fysieke attributen waar jij je op kunt richten. Kortom, voor ieder wat wils!  Een voorbeeld van enkele taken die bij SL komen kijken:

  • Ontwikkeling van jouw innerlijke Vergadertijger! Buiten Coronatijd vaak onder het genot van Bier, BBQ of Pizza en goed gezelschap!
  • Vergrijzing van het haar! Oftewel, nadenken over Plot, Metafysica of Speler initiatieven.
  • Het verslijten van het toetsenbord door het vastleggen van ideeën op digitaal papier.
  • Tijdens het spel ondersteunen; door planning, NPC’s te voorzien van informatie en het maken van Calls!

Vragen of onzekerheden die wij vaak krijgen:

Ik heb helemaal geen ervaring, dan kan ik toch geen SL worden? Incorrect! Ook met weinig LARP/LAIT ervaring ben jij van harte welkom om te komen SL’en. Jouw inzet en leergierigheid vinden wij veel belangrijker. Immers, ervaring krijg je door het simpelweg te doen! Daarom koppelen wij jou aan een meer ervaren spelleider voor de eerste evenementen.

Ik wil wel SL-en, maar ik ga toevallig tussen twee evenementen op een lange vakantie? Communicatie is key! Het is absoluut niet erg om een periode minder beschikbaar te zijn. Bespreek dit vooral met de EC/HSL.