Overige goden

De Negen zijn de krachtigste en meest bekende goden. Ze zijn niet alleen bekend onder de Vortexianen, maar op een groot deel van de werelden in het multiversum. Op vele werelden staan ze bekend onder andere namen. De bevolking van deze werelden hebben vaak niet door dat ze De Negen aanbidden. Zo is hun invloed enorm verspreid.
Maar naast De Negen zijn er nog enorm veel kleinere en minder bekende goden. Sommige van deze goden zijn slechts bekend op één wereld of zelfs maar bij één volk op een wereld. Wanneer een volgeling van een van deze minder bekende goden naar andere werelden reist en daar het woord van deze goden verkondigt, zullen deze goden langzaam meer volgelingen en dus macht verzamelen. Wanneer zo’n volgeling naar de Vortex reist, kan dit ineens heel snel gaan. De Vortex is immers het centrum van het multiversum en hier verspreiden woorden zich het snelst. Zo zijn al enkele van deze kleinere goden op één van de Negen tronen beland.

Buiten goden zijn er nog andere krachtige wezens die veel weg hebben van goden. Ze hebben vaak dezelfde eigenschappen, maar zijn dan iets minder krachtig. Spirituele wezens zijn daarentegen vaak minder afhankelijk van hun volgelingen en hebben hierdoor meer mogelijkheden dan de goden. Er zijn echter enkele spirituele wezens die zich op gelijke voet weten te scharen met goden. En een enkeling is zelfs net zo krachtig geworden als De Negen.

Bekende goden onder Vortexianen

Hieronder zullen wij een lijst bijhouden met bekende goden die niet bij De Negen horen. Vind jij dat jouw god hier tussen hoort? Stuur dan een mail naar het SL team met de naam van jouw god en een korte beschrijving en wie weet staat deze hier binnenkort ook bij!