Tafels & Banken

Het is mogelijk om tafelsets te huren vanuit VA. Het gaat hier om de welbekende biertafelset (één tafel met twee bijbehorende bankjes). Tafelsets zijn te bestellen als extra optie bij de inschrijving. Je kan ze ophalen op de kleine parkeerplaats, bij de vrachtwagen. De sets dienen na afloop van het evenement hier ook weer terug geplaatst te worden. Tot slot een extra tip! Neem een tafelkleed of een andere vorm van versiering mee! Hierdoor lijkt de tafel met een klein beetje moeite meer deel van het spel.


Stroom

Het is mogelijk om stroom te ontvangen op het IC terrein. Hiervoor zorgen wij dat er een aansluiting komt tot aan een bepaald punt in het kamp. Zorg er dus voor dat je zelf een waterdichte haspel o.i.d. meeneemt. Houd er echter rekening mee dat er niet voldoende stroom geleverd kan worden voor alle inschrijvingen!  Daarom hanteren wij op dit moment de volgende spelregels: 

  • Stroom is aan te vragen middels het inschrijfformulier. 
  • props (fysieke objecten, zoals het Pentagon), medische noodzaak en ondersteuning (bv: catering) hebben voorrang! 
  • je neemt een eigen, waterdichte haspel o.i.d. mee om het laatste stuk tot aan jouw speeltent te overbruggen.
  • OP = OP. Het kan zijn dat er niet voldoende stroom is voor elke aanvraag. Ga er daarom vanuit dat je verzoek altijd ingetrokken kan worden!  Dit is vervelend, maar het is wat het is. Ga a.u.b. niet in discussie met het bestuur en/of vrijwilligers. Zij zijn immers ontzettend hard bezig om voor jou een gaaf evenement neer te zetten.