Loting

De crowdfunding in de vorm van een loterij is gesloten, op zondag 16 januari 2022 zal de trekking plaats vinden. Deze zal live te volgen zijn op onze facebook pagina.

De precieze tijd hiervoor zal later bekend gemaakt worden.

Wel wil ik met jullie delen dat het een enorm succes is.

Met 1785 euro aan verkochte loten heeft het al onze verwachtingen overtroffen, hiermee zijn de volgende stretchgoals bereikt:

 

  1. Tijden het intropraatje van het eerste evenement mag de persoon die het meeste uitgegeven heeft aan loten een slagroomtaart in het gezicht van Ralph, onze voorzitter, gooien.
  2. Anouk, onze HRM, zal tijdens de opbouw van het eerstvolgende evenement in een flamingo onesie rondlopen.
  3. Mila, onze penningmeester, zal tijdens de incheck van het eerstvolgende evenement in een katten outfit bij de infobalie zitten.
  4. Anouk, Mila en ook Selina, onze FLM, zullen bij het intro praatje van het eerstvolgende evenement in een onesie staan.
  5. Yuri, onze EC, zal tijdens het intro praatje van het eerstvolgende evenement door een gauntlet van 50 mensen rennen. Waarbij deze 50 mensen hem mogen slaan met LARP-wapens.
  6. We gaan een bigbad interviewen, welke precies? Daar komt nog een poll over. Let wel, dit interview zal geen canon zijn.
  7. Een van onze leden, Thirza, heeft toegezegd om in een cerberus onesie bij de infobalie te zitten tijdens de incheck van het eerstvolgende evenement.

 

Een overzicht van de verkochte tickets en het bijbehorende aantal trekkingen.

Baalsemon ticket: 52x verkocht = 3 trekkingen

Mokshia ticket: 22x verkocht = 1 trekking

Ichlindax ticket: 31x verkocht = 2 trekkingen

Maledicta ticket: 42x verkocht = 2 trekkingen