Inschrijving Summoning 2024 – Handelaar

Dit formulier is bedoeld voor handelaren die op Summoning 2024 (15-18 augustus) willen staan.

Gegevens deelnemer

Indien je je PLIN niet weet, laat deze dan leeg. Klik hier voor meer details.

Gegevens noodcontact

Indien je noodcontact wel op ons evenement is.
Indien je noodcontact niet op ons evenement is.

Evenement

Een setje tafels en banken bestaat uit een tafel en twee bankjes. Voor setjes besteld na 18 juli april geldt het aanbod zolang de voorraad strekt. Als blijkt dat de voorraad vergeven is, dan zullen we proberen contact met je op te nemen, en krijg je uiteraard je geld terug.


Voorwaarden

Door mij in te schrijven, verklaar ik mij akkoord met de algemene voorwaarden, het huishoudelijk reglement, en de voorwaarden voor handelaren. Verder begrijp ik en accepteer ik dat de gegevens die ik hier invul, nodig zijn voor het inschrijven voor, en het bezoeken van, het evenement.

Ik geef Vortex Adventures toestemming om mijn mailadres en naam een jaar te bewaren om mij te benaderen voor extra activiteiten tussen de evenementen door (specials, workshops, etcetera).


Opmerkingen

Heb je een factuur nodig? Stuur even een email aan onze penningmeester.


Totaal: € -