Inschrijving Summoning 2024 Dagpassen

Dit formulier is bedoeld voor hen die een of meer dagpassen voor Summoning 2024 willen aanschaffen.
Houd er a.u.b. rekening mee dat onze evenementen gericht zijn op bezoekers die een heel weekend langskomen.

Gegevens deelnemer

Indien je je PLIN niet weet, laat deze dan leeg. Klik hier voor meer informatie.

Gegevens noodcontact

Indien je noodcontact wel op ons evenement is.
Indien je noodcontact niet op ons evenement is.

Evenement

Deze korting wordt slechts eenmalig per deelnemer per evenement aangeboden.

Alleen beschikbaar op donderdag.

Alleen beschikbaar op donderdag.

Stuur bij een nieuw personage een e-mail naar onze Infobalie. Klik hier voor meer details.


Pay it forward

Door hieronder een bedrag in te vullen doneer je dat bedrag zodat de vereniging ‘pay-it-forward’ tickets aan kan bieden aan mensen met een kleine beurs. Voor meer details over dit initiatief verwijzen we naar de pay-it-forward pagina.


Voorwaarden

Door mij in te schrijven, verklaar ik mij akkoord met de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement. Verder begrijp ik en accepteer ik dat de gegevens die ik hier invul, nodig zijn voor het inschrijven voor, en het deelnemen aan, het evenement.

Ik geef Vortex Adventures toestemming om mijn mailadres en naam een jaar te bewaren om mij te benaderen voor extra activiteiten tussen de evenementen door (specials, workshops, etcetera).


Opmerkingen


Totaal: € -