Inschrijving Moots 2 2023

Dit formulier is bedoeld voor hen die zich voor Moots 2 2023 willen inschrijven.

Gegevens deelnemer

Als je jouw PLIN niet weet, laat dit dan leeg. Klik hier voor meer details.

Gegevens noodcontact

Indien je noodcontact wel op ons evenement is.
Indien je noodcontact niet op ons evenement is.

Gegevens lidmaatschap

Als gewoon lid heb je stemrecht op de alv’s. Meer informatie hierover vind je op de  data en kosten pagina.

Ik begrijp dat Vortex Adventures mijn naam, PLIN, en mailadres moet opslaan om me op te hoogte te brengen van Algemene Ledenvergaderingen en ik ga hiermee akkoord.


Evenement

Kies het hoogste niveau korting waar je recht op hebt. Klik hier voor meer details.

Je kunt korting verdienen door bijvoorbeeld te komen vrijwilligen of als figurant te komen. Voor details zie Vrijwilliger worden.

Kom je vrijwilligen dan hoef je voor die dagen geen extra overnachtingen aan te schaffen.

 

Een setje tafels en banken bestaat uit een tafel en twee bankjes. Voor setjes besteld na 22 september geldt het aanbod zolang de voorraad strekt.

Stuur bij een nieuw of ander personage een e-mail naar onze Infobalie. Klik hier voor meer details.


Pay it forward

Door hieronder een bedrag in te vullen doneer je dat bedrag zodat de vereniging ‘pay-it-forward’ tickets aan kan bieden aan mensen met een kleine beurs. Voor meer details over dit initiatief verwijzen we naar de pay-it-forward pagina.

Momenteel zijn alle beschikbare Pay-it-forward tickets uitverkocht.


Voorwaarden

Door mij in te schrijven, verklaar ik mij akkoord met de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement. Verder begrijp ik en accepteer ik dat de gegevens die ik hier invul, nodig zijn voor het inschrijven voor, en het deelnemen aan, het evenement.

Ik geef Vortex Adventures toestemming om mijn mailadres en naam een jaar te bewaren om mij te benaderen voor extra activiteiten tussen de evenementen door (specials, workshops, enquêtes, etcetera).


Opmerkingen

Heb je vragen waar je antwoord op nodig hebt voor het evenement? Neem dan aub contact op.


Betaling

Ons ticketsysteem (Paytium) kan helaas niet overweg met betalingen kleiner dan één euro. Gebruik in dit geval de bovenstaande optie om je betaling met één euro op te hogen. Indien je dit bedrag terug wilt, stuur dan per email een betaalverzoek aan onze penningmeester


Totaal: € -