Data en Kosten

VA organiseert drie evenementen per jaar. De data voor dit jaar zijn:

Data evenementen 2023

  • 12 t/m 14 mei
  • 17 t/m 20 Augustus
  • 20 t/m 22 oktober

De data zijn onder voorbehoud van de Corona-ontwikkelingen. We hebben goede afspraken gemaakt met het terrein voor het geval de evenementen niet door kunnen gaan.


Ticketprijzen

De uiteindelijke prijs voor je kaartje is de basisprijs, min alle kortingen waar je recht op hebt (maar je ticket kan nooit goedkoper worden dan 0 euro).
De basisprijs hangt af van het evenement waar je naartoe gaat, en hoe ver van tevoren je je inschrijft.
Kortingen kan je ‘stapelen’: Je kaartje wordt goedkoper als je vrijwilligerstaken uitvoert, als je als NPC komt in plaats van als speler, en als je aanspraak maakt op een kleine-beurs-ticket (of pay-it-forward).

Koop je een jaarpakket en weet je al dat je je in gaat zetten als vrijwilliger? Dan kan je dat gewoon aangeven op het formulier en krijg je je korting. Verandert er gedurende het jaar iets? Dan stellen we de korting opnieuw voor je bij.

Basisprijzen

Jaarpakket € 190.00 Te bestellen tot en met 14 april.
Moots 1
Voorinschrijving 1 € 62.50 Te bestellen tot en met 14 april.
Voorinschrijving 2 € 72.50 Te bestellen tot en met 9 mei.
Poortinschrijving € 77.50
Summoning
Voorinschrijving 1 € 82.50 Te bestellen tot en met 20 juli.
Voorinschrijving 2 € 92.50 Te bestellen tot en met 14 augustus.
Poortinschrijving € 97.50
Moots 2
Voorinschrijving 1 € 62.50 Te bestellen tot en met 22 september.
Voorinschrijving 2 € 72.50 Te bestellen tot en met 17 oktober.
Poortinschrijving € 77.50

Kortingen

Moots Summoning Opmerkingen
Bestuur € 62.50 € 82.50
Spelleider € 62.50 € 82.50
Figurant € 27.50 € 40.00
‘Pay-it-forward’ € 27.50 € 40.00 Beperkt verkrijgbaar.
Vrijwilliger € 15.00 tot € 30.00 € 15.00 tot € 30.00
Coördinator tot gratis tot gratis
Volledige op- en afbouw gratis gratis Schrijf je alsnog graag in tijdens de voorinschrijving.
Overige tot € 30 tot € 30

Pay-it-forward

Het pay-it-forward-systeem is nieuw bij VA. Het is een extra korting, bedoeld voor mensen die graag willen komen maar (op dit moment) geen volledig ticket kunnen missen. We controleren dit niet; het is aan jezelf om te bepalen of je deze korting nodig hebt.

We noemen het niet voor niets pay-it-forward; als je juist wat meer kan missen, dan kan je ook een bijdrage doen aan dit systeem. Daarmee kunnen we volgend evenement dan meer van deze kortingen vergeven.

Dit systeem is nog in een test-fase, daarom is er een beperkt aantal kortingen beschikbaar: Eerst komt, eerst maalt.


Verenigingslidmaatschap

Alle bovengenoemde kosten zijn exclusief lidmaatschap van de vereniging VA. Lidmaatschap is verplicht om mee te doen aan een evenement. Je kunt kiezen tussen twee opties:

  • Evenement lidmaatschap, € 5,-
  • Verenigingslidmaatschap (per jaar), € 15,-

Verenigingslid

Je wordt lid van de vereniging, waarvoor je 15 euro per jaar contributie verschuldigd bent. Je mag dan stemmen op algemene ledenvergaderingen en je mag (in combinatie met een ticket) meedoen aan de evenementen. Je kan jaarlid worden bij het kopen van een evenement-ticket, of neem even contact op met vasecretaris@gmail.com of vapenning@gmail.com. Je wordt lid van de vereniging voor één jaar. De contributie komt bovenop de prijzen voor evenementen en jaarpakketten.

Evenementlid

Je wordt alleen lid van de vereniging gedurende een evenement. Dit is een ‘evenementlidmaatschap’ en kost 5 euro per evenement, bovenop de ticketprijs per evenement. Je zult niet worden uitgenodigd voor ledenvergaderingen en mag daar ook niet stemmen. Je kan altijd je evenementlidmaatschap omzetten in een jaarlidmaatschap, door te zorgen dat je 15 euro contributie hebt betaald voor een kalenderjaar, en door een mailtje te sturen naar vasecretaris@gmail.com